Brima Fruit is 2011 opgericht door Jeroen van den Brink en Macoo GmbH in Dresden 

Brima Fruit richt zich op de Groente en Fruit handel in de breedste zin van het woord. We zijn gespecialiseerd in het leveren van het totale AGF pakket. Doormiddel van een in jaren opgebouwd netwerk van gespecialiseerde leveranciers voor alle verschillende productgroepen binnen de Groente en Fruithandel is Brima Fruit in staat om al zijn klanten een zeer breed en diep assortiment aan Groente en Fruit aan te bieden tegen zeer concurrerende prijzen. Ons commerciële team staat dagelijks klaar om de wensen van alle klanten te vervullen. Onze klanten bevinden zich in verschillende lagen van de Groente en Fruit handel. Wij beleveren Groothandelsmarkten, horecaleveranciers, supermarkten, AGF detaillisten en ambulante handel.

Onze 6 vrachtwagens stellen ons in staat om onze producten zo vers mogelijk naar onze klanten te transporteren. Al onze vrachtwagens zijn uitgerust met de modernste Gps apparatuur zodat we in staat zijn u bestelling op de voet te volgen. 

Als u zich aanmeld als klant krijgt u van ons commerciële team  een klant specifieke inlogcode voor onze zeer uitgebreide webshop. Deze webshop stelt u in staat om dagelijks u producten voorzien van actuele productfoto’s en  prijzen te zien zodat u nog beter in staat zult zijn u bestelling te plaatsen.

Afbeeldingsresultaat voor brima fruitAfbeeldingsresultaat voor brima fruit

 

Afbeeldingsresultaat voor brima fruitGerelateerde afbeelding

Afbeeldingsresultaat voor brima fruitAfbeeldingsresultaat voor brima fruit